Information om cookies

Mekaniker scorer 1 mia. kroner i Euromillions

Fredag aften blev en helt speciel aften for den 41-årige mekaniker fra London, Neil Trotter. Han blev nemlig hele 1 mia danske kroner rigere, da han vandt den store jackpot i det populære lotto spil Euromillions.

Neil Trotter lever til dagligt af at reparer biler i London, men det var en karriere der var på vej mod enden. Neil havde nemlig forudset at han ville vinde de mange penge fredag aften, og til sine kollegaer jokede han fredag i frokostpausen om, at han dagen efter ville være multi-millionær.

Da Neil fredag aften tjekkede sin kupon og kunne konstatere at han havde vundet, var der ikke mange i hans familie der troede på ham.

”Jeg tog min kupon frem fredag aften og tjekkede mine numre. Helt utroligt passede de en efter en. Min kone troede ikke på mig og bad mig om at holde kæft og at jeg skulle stoppe med at opføre mig som en idiot,” fortæller Neil Trotter.

Det var dog en noget mere overbærende partner, da hun selv fik lov tjekke tallene.

Nu var turen så kommet til faren, som heller ikke havde meget tiltro til Neil.

”Jeg ringede til min far, men han mente også at jeg opførte mig som en idiot og skulle stoppe med at drikke,” fortæller Neil.

Modsat mange andre lotto-vindere havde Neil ikke nogen problemer med at komme på idéer til hvad de mange penge skal bruges på. I første omgang skal der indkøbes en stor samling ”superbiler” og så en nyt hus med plads til de mange nye biler.

Jobbet er blevet sagt op, så han nu har tid til at dyrke sin store passion, racerløb.

Det er dog ikke kun Neil der kvitter jobbet. Også konen har valgt at sige sit job op, og vil også kaste mere fokus på hestekræfter. Her er der dog tale om rigtige heste, som er konens store passion.

Resten af familien bliver dog heller ikke glemt, og Neil har allerede planlagt at købe et hus til sin lillesøster.

I Danmark er det ikke muligt at deltage i Euromillions. Den største jackpot der findes i Danmark er Eurojackpot hvor der også kan vindes store penge.

 

Spil med i Eurojackpot her